Το ΚΔΒΜ Watchmaking φεύγει

Το ΚΔΒΜ Watchmaking φεύγει… για να επιστρέψει δυναμικά!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ωρολογοποιίας Watchmaking μετακομίζει εκτός Ελλάδας και επιφυλάσσεται να επιστρέψει δριμύτερο, με τεχνογνωσία και εμπειρία, για πολλές ακόμη ακαδημαϊκές χρονιές εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
 
«Στα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας ως Τεχνικός Ωρολογοποιίας σε διάφορες θέσεις ευθύνης αλλά και ως εκπαιδευτής ανθρώπων που αγαπούσαν το ίδιο αντικείμενο με εμένα, υποστήριζα με θέρμη πως το επάγγελμα αυτό, εάν ασκείται με γνώση, συνεχή επιμόρφωση, υπομονή και προσήλωση, μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματική αποκατάσταση και μάλιστα με συνεχή ανοδική πορεία και αντίστοιχες απολαβές.

Αυτό που τόσο ένθερμα μετέδιδα στους μαθητές μου, αποδεικνύονταν έμπρακτα στη δική μου ζωή. Οι θέσεις που είχα κερδίσει με την αξία μου, η δημιουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Ωρολογοποιίας, αποτελούσαν απτές αποδείξεις της επαγγελματικής μου πορείας, η οποία διευρύνονταν συνεχώς και με αποζημίωνε ηθικά και υλικά.

Σήμερα, ένας νέος επαγγελματικός δρόμος ανοίγεται μπροστά μου, κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα μου, τον οποίο νιώθω υποχρέωση να πάρω, σεβόμενος τη διαρκή μου προσπάθεια. Στην απόφασή μου αυτή, αφήνω προσωρινά πίσω μου ένα σημαντικό μου κομμάτι, αυτό του εκπαιδευτή. Ένα κομμάτι μου ωστόσο, που θα φροντίσω να το εμπλουτίσω, ώστε να μπορώ να ελπίζω σε επάνοδο στον τόπο και στους ανθρώπους που τόσο αγαπώ».